fbpx

Tre seniora designers till en fast månadskostnad

Behöver du förstärka ditt team med design? Få tre seniora designers till priset av en halv anställd. Inga bindningstider eller röriga avtal. Bara riktigt vass designkompetens till en fast månadskostnad.

Så funkar det

Utveckla ditt varumärke med högkvalitativ design till en fast månadskostnad. Personligt och enkelt. Som att ha tre anställda seniora designers, fast snabbare och mer lönsamt.

Skicka in dina uppgifter
Beskriv vad du behöver hjälp med.

Vi designar
Vi producerar den design du behöver.

Designförslag inom 48h
Du får leverans inom 2–3 dagar. Enklare uppgifter tar oftast så lite som 48h.

Ändra tills du är nöjd
Du gör så många ändringar du vill utan extra kostnad.

Godkänn
När du är nöjd  med resultatet godkänner du uppgiften och laddar ner dina filer.

Klart!
Vi är redo att sätta igång med nästa uppgift.

Oss jobbar du med

Vi erbjuder en personlig tjänst så du kommer alltid jobba  med oss, Andreas, Louise och Richard.  Vi sitter i Göteborg och finns bara ett samtal bort.

HustonPro_team_v02

Fördelar

Ett lönsamt och effektivt alternativ till att anställa en designer. 

Enkelt
Lägg alla dina önskemål i Trello, så tar vi itu med dem en efter en.

Lönsamt
En flexibel lösning för alla dina designbehov. Vi blir en del av ditt team och levererar varje vecka.

Hög kvalitet
Högkvalitativ design från ett team som alltid är tillgängliga när du behöver det.

Flexibelt
Utan bidningstid kan du planera dina behov månad för månad.

Personligt
Det är alltid någon av oss som gör jobbet och som du kommunicerar med.

Detta tycker våra kunder

Ett urval av vad våra kunder tycker om HustonPro.

Weapp_HustonPro

"HustonPro är ett grymt komplement till vår marknadsavdelning. Med deras höga produktionstakt och riktigt bra design har vi kunnat fokusera på att stärka vårt varumärke och öka vår kommunikationstakt avsevärt."

michael-dragomir

Michael Dragomir
CEO, Weapp

SSRG_HustonPro

"Dom har med sin tjänst visat stort engagemang och professionalism i arbetet med vår nya brand platform. Arbetet har gjorts med mycket energi och glädje. Jag kan verkligen rekommendera HustonPro."

christian-johncke-ssrg

Christian Jöhncke
CEO, SSRG

ESAB_HustonPro

"HustonPro har visat sig vara en kostnadseffektiv tillgång för oss med sin snabbhet, flexibilitet och förmåga att vara effektiva. Arbetet görs med stort engagemang och en vilja att leverera bra resultat."

nicklas-sondell-esab2

Nicklas Sondell
Director EMEA MarCom, ESAB

Våra priser

Enkel och schysst prissättning. 

HustonPro

59.995 kr

Per månad

En produktionstjänst med frihet. Ingen bindningstid. Avsluta när som helst.

En aktiv uppgift åt gången
Obegränsat antal uppgifter 

Genomsnittlig leveranstid 48 timmar
Obegränsat antal varumärken
Obegränsat antal användare
Videomöten och samtal
Pausa eller avsluta när du vill

HustonPro+

79.995 kr

Per månad

För företag med större behov. Dubbla förfrågningar och allt som ingår i Pro.

Två aktiva uppgifter åt gången
Obegränsat antal uppgifter 

Genomsnittlig leveranstid 48 timmar
Obegränsat antal varumärken
Obegränsat antal användare
Videomöten och samtal
Pausa eller avsluta när du vill

FAQ

Varför prissätter ni ert arbete på det här sättet?
Det främsta skälet till att vi använder denna modell är för att det ska vara förutsägbart. För dig och för oss. Tidigare har vi prissatt arbete både per projekt och per timme och har haft framgång och utmaningar med båda modellerna. Efter mer än 15 års arbete med kunder av alla storlekar har vi funnit att prenumerationsmodellen fungerar bäst för både oss och kunden. Vi vet hur många kunder vi kommer att ha per period och och våra kunder kan känna sig trygga i vetskapen om att de kan få  kontinuerligt högkvalitativt designarbete utan osäkerheten kring slutpriser, timmar som sticker iväg eller tillgänglighet. Dom behöver inte heller lägga tid på utförliga briefer,  kostnadsuppskattningar, möten, varierande debiterbara timmar vid löpande arbeten. Våra kunder väljer också HustonPro som ett alternativ till rekrytering och kostnader som det medför för heltidslön (> 1 000 000 kr + förmåner + rekrytering).
Hur snabbt kan ni starta?
Vi kan vanligtvis komma igång på bara någon dag. När du startat din prenumeration skapas din Trellobräda automatiskt och login skickas till dig inom någon dag. När du lagt in din första uppgift startar vi arbetet direkt. 
Vad innebär obegränsad design?
Obegränsad design innebär obegränsade designförfrågningar. Vi samarbetar med dig för att uppfylla dina behov och leverera projekt i tid utifrån dina önskemål. Vi arbetar med en begäran åt gången. Om någon viktigare uppgifter dyker upp kan du byta den pågående uppgiften när du vill. Det är lite som Netflix, obegränsat med filmer och serier och man tittar på en åt gången. Ibland byter man serie mitt i för att sen återgå till den man kollade på först. Så ja, som Netflix fast designarbete.
Hur långt tid tar det att slutföra en design?
Detta varierar så klart beroende på projektet. Det kan ta en timme för en enkel justering eller två månader för ett stort projekt med en fullständig webdesign eller ett nytt varumärke. Större projekt bryts ner i delar och vi levererar nästan alltid hel eller dellevereanser inom 48h. I andra modeller belönas designern om arbetet tar längre tid. Här är det tvärt om. Våra designers har många års erfarenhet och arbetar snabbt för att leverera allt du behöver snarast möjligt. 
Hur mycket kan ni göra per månad?
Detta varierar beroende på projektet, men några exempel på vad vi har gjort på en månad är: en fullständig webbplatsdesign, en instrumentpanel för en webbapp, varumärkeskoncept och ett onboardingflöde för en app. Allt detta beror på arbetets omfattning, hur mycket efterforskning vi behöver göra, hur mycket strategiarbete som krävs och hur mycket underlag du som kund tillhandahåller. Vad vi dock alltid kan säga är att vi alltid kommer att leverera mot överenskomna tidsfrister så länge de är rimliga.
Finns det ett minsta åtagande?
Det finns inget minsta åtagande. Du kan avbryta när som helst vid månadsbetalning och skala upp eller ner efter behov.
Är abonnemanget prisvärt?
Våra kunder tycker att det är det. Dom ser stora ekonomiska fördelar med att jobba med oss på detta sättet och återkopplar att dom gjort stora besparingar i sina budgetar samtidigt som dom ökat produktionskapaciteten och kvalitén jämfört med tidigare. Vi är stolta över att vara personliga och hjälpa dig att använda design för utveckla din verksamhet. Vi håller nere våra kostnader genom att vi är få personer med låga lokalkostnader, inga produktion -och projektledare eller administration som tar tid från våra kunder.
Hur snabbt kan jag förvänta mig levererans?
Du får nya leveranser på dina önskemål i genomsnitt inom 1–3 dagar. Designprojekt är till sin natur mycket varierande i omfattning. Så för mindre uppdrag innebär en leverans vanligtvis en färdig design. För komplexa förfrågningar delar vi upp arbetet i deleveransen och levererar därefter.
Vad händer om jag bara behöver en enda sak som designas?
Du kan säga upp din designprenumeration när som helst om alla dina designbehov har tillgodosetts. De flesta av våra kunder väljer att arbeta med oss längre eftersom de förväntar sig ha ett löpande behov. Så om du bara har ett objekt att göra är det förmodligen bättre att använda vår studiotjänst där vi tar betalt per projekt. Läs mer om oss på huston.se/studio
Varför inte bara anställa en designer på heltid?
Bra fråga! Till att börja med överstiger årskostnaden för en heltidsanställd senior designer på högre nivå ca 1 000 000 kr plus förmåner (och dom duktiga är riktigt svåra att få tag på). Bortsett från det kanske du inte alltid har tillräckligt med arbete för att hålla dem sysselsatta på heltid. Med månadsplanen kan du välja att pausa eller avsluta när du inte längre har arbetsuppgifter för oss att utföra.
Finns det en gräns för hur många förfrågningar jag kan ha?
Du kan lägga till så många designförfrågningar i din kö som du vill, och de kommer att levereras en efter en baserat på vilken prioritet du har angett.
Vilka är era designers?
HustonPro utgörs av samma tre personer som driver Huston Studio. Andreas, Richard & Louise. Det betyder att du alltid kommer att arbeta direkt med någon av oss. Förfrågningar om som animationer eller anpassade illustrationer kan tillhandahålls av våra utvalda partnerdesigners till en tillkommande kostnad.
Vilka program jobbar ni i?
Vi gör digital design i Figma, trycksaker i Indesign, bildbehandlar i Photoshop, producerar film i Da Vinci Resolved, organiserar i Trello och har videomöte med Google Meet.
Hur lägger jag min beställning?
Vi använder oss av Trello. Några vanliga sätt för kunder att begära design direkt via Trello är genom att dela Google docs eller wireframes eller till och med genom att spela in en kort Loom-video (för dem som föredrar att inte skriva sina instruktioner). Vi har egentligen bara en regel, om det kan länkas till eller delas i din Trello är det i princip okej.
Vad händer om jag inte gillar designen jag får?
Det är ingen fara! Vi fortsätter att revidera designen tills du är 100 % nöjd.
Hur kommunicerar vi? 
Detta är visserligen en produktifiering av designtjänst, men i en värld där artificiell intelligens är på frammarsch vill vi omfamna den mänskliga interaktionen. Det viktigste för oss är relationer. Låt oss inse att människor klickar med människor. Vi dras till äkthet, sårbarhet och självkännedom. På Huston omfamnar kraften i relationer. Det är så vi bygger förtroende och skapar långsiktiga samarbeten. Därför kan du som kund boka videomöte eller telefonsamtal när och hur ofta dom vill. Vi lär känna er och ert varumärke bäst när vi jobbar tillsammans. 
Vad har ni för återbetalningspolicy?
Vi erbjuder ingen återbetalning. Vi gör revisioner till du är nöjd. Om du inte är nöjd med tjänsten som helhet går det bra att avsluta den när du vill. Det är även därför vi valt att endast jobba med månadsplan.

Andreas Lucaci
Creative Director

Richard Skärby
Design Director

Louise Jansson
Design Director