fbpx
huston-pro

Gothenburg
Location

hello@huston.se
Contact

icons-left

DEN ULTIMATA DESIGNPRENUMERATIONEN

Obegränsad design till en fast månadskostnad

Förstärk ditt team och öka din produktionskapacitet. En enkel lösning med månadsabonnemang som är skräddarsydd efter ditt företags behov. Inget krångel, inga röriga kontrakt eller komplicerade prisstrukturer, bara design av högsta klass till en fast månadskostnad, genom ett enkelt knappklick.

Du är i gott sällskap

Client-logos_2
icons-right

ÖKAD EFFEKTIVIT TILL LÄGRE KOSTNAD

Så funkar det

Utveckla ditt varumärke med högkvalitativ design till en fast månadsavgift. Arbeta med seniora designers. Prenumerera och gör så många förfrågningar, korrektur, ändringar och omprioriteringar som du behöver - inga begränsningar.

Skicka in dina uppgifter

Definierar den design du behöver och dina krav.

Vi designar snabbt & effektivt

Varje leverans vi arbetar med hanteras med samma höga nivå av kvalitet, alltid.

Designförslag inom 48h

Inom 2-3 dagar får du leverans från oss. Enklare uppgifter tar så lite som 48h.

Ändra tills du är nöjd

Skicka in önskemål om ändringar hur många gånger du vill.

Enkel hantering

När du är nöjd  med resultatet godkänner du uppgiften & laddar ner din design.

Klart!

Vi står redo att sätta igång med nästa uppgift.

SOM TRE ANSTÄLLDA 

Alla fördelar för att det ska bli enkelt

Utveckla ditt varumärke med högkvalitativ design till en fast månadsavgift. Arbeta med seniora designers. Prenumerera och gör så många förfrågningar som du behöver - inga begränsningar.

Hantera uppgifter enkelt

Lägg alla dina önskemål i designkön i Trello, så tar vi itu med dem en efter en.

Mycket värde för pengarna

Få kraften hos ett dedikerat designteam till en bråkdel av kostnaden för en heltidsanställd. Avsluta när du vill.

macbook-half

Absolut högsta kvalité

Högkvalitativt arbete från ett dedikerat team av seniora designers som alltid är tillgängliga när du behöver det.

senior-art-directors

Ett dedikerade team till mindre än kostnaden av en anställd.

Vi är en flexibel lösning för alla dina design/marknadsbehov. Vi blir en del av ditt team och levererar varje vecka.

Snabbt. Flexibelt. Pålitligt.

Du får regelbundna uppdateringar om dina projekt och kan förvänta dig att få dina designförslag inom 2-3 dagar.

PREMIUM DESIGN ON DEMAND

Det du behöver, i bästa tänkbara design. 

Utveckla ditt varumärke med högkvalitativ design till en fast månadsavgift. Istället för en anställd får du tre seniora designers/art directors med lång erfarenghet av att bygga starka varumärken.

portfolio-object1
huston-unit-brand
huston-university-booklayout
huston-weapp-identity
huston-nimbus-app-logo
huston-skyltco-branding
huston-lexiq-identity
portfolio-object2
huston-ssrg-webdesign
huston-knutsweden-campaign
huston-weapp-screen
huston-ekebladbostad-brand
huston-chargoo-identity
huston-ssrg-social

MULTIDICIPLINÄR TJÄNST

Tjänster att välja bland

Varför anställa när du kan få allt hos oss, när och hur mycket du behöver? Skapa eller förstärk din design/marknadsavdelning med seniora designers. Prenumerera och för att få tillgång till allt nedan.

Idé & koncept

Branding

Webbdesign

Appdesign

Sociala Medier

Presentationer

Digital Annonsering

Förpackningsdesign

Grafisk Design

Videoproduktion

Art Direction

Strategi

*Har du designbehov som inte finns med på listan?
Hör av dig till oss. Chansen är stor att vi gör det också.

PRISPLAN

Vårt abonnemang

Enkel, transparent prissättning. Ett fast månadspris som täcker alla dina designbehov. Inga överrasskningar. Bara bra design när du behöver den.

Early Access

Spara 10.000kr/mån

49.995 kr

Per månad

För dig som är tidig. Precis som vårt Pro-abonnemang. Bara lite billigare som tack.

✓ En aktiv uppgift åt gången
✓ Obegränsat antal uppgifter 

✓ Obegränsat antal korrektur
✓ Obegränsat antal varumärken
✓ Obegränsat antal användare
✓ 2 dagars leverans av enklare uppgifter
✓ Videomöten vid behov
✓ Ingen bidningstid

Group-71
test

Pro

59.995 kr

Per månad

För dig som vill ha frihet. Ingen bindningstid. Obegränsad design. Avsluta när som helst.

✓ En aktiv uppgift åt gången
✓ Obegränsat antal uppgifter 

✓ Obegränsat antal korrektur
✓ Obegränsat antal varumärken
✓ Obegränsat antal användare
✓ 2 dagars leverans av enklare uppgifter
✓ Videomöten vid behov
✓ Ingen bidningstid

Pro+

Spara 39.995 kr/mån

79.995 kr

Per månad

Dubbla förfrågningar och allt som ingår i Pro. För företag med ökande designbehov.

✓ Två aktiva uppgift åt gången
✓ Obegränsat antal uppgifter 

✓ Obegränsat antal korrektur
✓ Obegränsat antal varumärken
✓ Obegränsat antal användare
✓ 2 dagars leverans av enklare uppgifter
✓ Videomöten vid behov
✓ Ingen bidningstid

Varför prissätter ni ert arbete på det här sättet?
Det främsta skälet till att vi använder denna modell är för att den ska vara förutsägbart. För dig och för oss. Tidigare har vi prissatt arbete både per projekt och per timme och har haft framgång och utmaningar med båda modellerna. Efter mer än 15 års arbete med kunder av alla storlekar har vi funnit att prenumerationsmodellen fungerar bäst för både oss och kunden. Vi vet hur många kunder vi kommer att ha per period och och våra kunder kan känna sig trygga i vetskapen om att de kan få  kontinuerligt högkvalitativt designarbete utan osäkerheten kring slutpriser, timmar som sticker iväg eller tillgänlighet. Dom behöver inte heller lägga tid på utförliga briefer,  kostnadsuppskattningar, möten, varierande debiterbara timmar vid löpande arbeten. Våra kunder väljer också Huston Pro som ett alternativ till rekrytering och kostnader som det medför för heltidslön (> 1 000 000 kr + förmåner + rekrytering).
Hur snabbt kan ni starta?
Vi kan vanligtvis komma igång på bara någon dag. När du startat din prenumeration skapas din Trellobräda automatiskt och login skickas till dig inom någon dag. När du lagt in din första uppgift startar vi arbetet direkt. 
Vad innebär obegränsad design?
Obegränsad design innebär obegränsade designförfrågningar. Vi samarbetar med dig för att uppfylla dina behov och leverera projekt i tid utifrån dina önskemål. Vi arbetar med en begäran åt gången. Om någon viktigare uppgifter dyker upp kan du byta den pågåend uppgiften när du vill. Det är lite som Netflix, obegränsat med filmer och serier och man tittar på en åt gången. Ibland byter man serie mitt i för att sen återgå till den man kollade på först. Så ja, som Netflix fast designarbete.
Hur långt tid tar det att slutföra en design?
Detta varierar så klart beroende på projektet. Det kan ta en timme för en enkel justering eller två månader för ett stort projekt med en fullständig webdesign eller ett nytt varumärke. Större projekt bryts ner i delar och vi levererar nästan alltid hel eller dellevereanser inom 48h. I andra modeller belönas designern om arbetet tar längre tid. Här är det tvärt om. Våra designers har många års erfarenhet och arbetar snabbt för att leverera allt du behöver snarast möjligt. 
Hur mycket kan ni göra per månad?
Detta varierar beroende på projektet, men några exempel på vad vi har gjort på en månad är: en fullständig webbplatsdesign, en instrumentpanel för en webbapp, varumärkeskoncept och ett onboardingflöde för en app. Allt detta beror på arbetets omfattning, hur mycket efterforskning vi behöver göra, hur mycket strategiarbete som krävs och hur mycket underlag du som kund tillhandahåller. Vad vi dock alltid kan säga är att vi alltid kommer att leverera mot överenskomna tidsfrister så länge de är rimliga!
Finns det ett minsta åtagande?
Det finns inget minsta åtagande i vår prenummeration. Du kan avbryta när som helst vid månadsbetalning och skala upp eller ner efter behov.
Är abonnemanget prisvärt?
Våra kunder tycker att det är det. Dom ser stora ekonomiska fördelar med vår tjänst och återkopplar att dom gjort oväntat stora besparingar i sina budgetar samtidigt som dom ökat produktionskapaciteten jämfört med tidigare. Vi är stolta över att vara smidiga och hjälpa dig att använda design för att uppnå affärstillväxt - i stället för att slösa bort din tid med onödiga presentationer, budgetmöten. Vi håller nere våra kostnader genom att slippa ha stora lokaler på centrala adresser, produktion -och projektledare och onödiga möten och administration som tar tid från våra kunder.
Hur snabbt kan jag förvänta mig levererans?
Du får nya leveranser på dina önskemål i genomsnitt inom 1-3 dagar. Designprojekt är till sin natur mycket varierande i omfattning. Så för mindre uppdrag innebär en leverans vanligtvis en färdig design. För komplexa förfrågningar delar vi upp arbetet i deleveransen och levererar därefter.
Vad händer om jag bara behöver en enda sak som designas?
Du kan säga upp din prenumeration när som helst om alla dina designbehov har tillgodosetts. De flesta av våra kunder väljer att arbeta med oss längre eftersom de förväntar sig ha ett löpande behov. Så om du bara har ett objekt att göra är det förmodligen bättre att vända dig till en byrå eller frilansare som tar betalt per projekt.
Varför skulle jag inte bara anställa en designer på heltid?
Bra fråga! Till att börja med överstiger årskostnaden för en heltidsanställd senior designer på högre nivå nu ca 1 000 000 kr plus förmåner (och dom duktiga är riktigt svåra att få tag på). Bortsett från det kanske du inte alltid har tillräckligt med arbete för att hålla dem sysselsatta på heltid. Med månadsplanen kan du välja att avsluta när du inte längre har arbetsuppgifter för oss att utföra.
Finns det en gräns för hur många förfrågningar jag kan ha?
När du har prenumererat kan du lägga till så många designförfrågningar i din kö som du vill, och de kommer att levereras en efter en baserat på när du skickade in begäran och vilken prioritet du har angett.
Vilka är era designers?
Huston Pro utgörs av två personer, grundarna av Huston Agency, Andreas & Richard. Det betyder att du kommer att arbeta direkt med någon av oss. Förfrågningar om power-ups som animationer eller anpassade illustrationer kan tillhandahålls av våra utvalda partnerdesigners.
Vilka program jobbar ni i?
Vi gör digital design i Figma, trycksaker i Indesign, bildbehandlar i Photoshop, producerar film i Da Vinci Resolved, organiserar i Trello och har videomöte med Google Meet.
Hur lägger jag min beställning?
Vi erbjuder en stor flexibilitet när det gäller hur du begär design med hjälp av Trello. Några vanliga sätt för kunder att begära design direkt via Trello, genom att dela Google docs eller wireframes eller till och med genom att spela in en kort Loom-video (för dem som föredrar att inte skriva sina instruktioner). Vi har egentligen bara en regel, om det kan länkas till eller delas i Trello är det i princip okej.
Vad händer om jag inte gillar designen jag får?
Det är ingen fara! Vi fortsätter att revidera designen tills du är 100 % nöjd.
Vad betyder obegränsade videomöten? 
Detta är visserligen en produktifiering av designtjänst, men i en värld där artificiell intelligens är på frammarsch vill vi omfamna den mänskliga interaktionen. Låt oss inse att människor klickar med människor. Vi dras till äkthet, sårbarhet och självkännedom. På Huston omfamnar kraften i relationer. Det är så vi bygger förtroende. Vi har därför valt att låta våra kunder kunna boka videomöte när och hur ofta dom vill. Vi lär känna er och ert varumärke när vi jobbar tillsammans. 
Vad har ni för återbetalningspolicy?
Vi erbjuder ingen återbetalning. Vi gör revisioner till du är nöjd. Om du inte är nöjd med tjänsten som helhet går det bra att avsluta den när du vill. Därför rekommenderar vi också att börja med en månadsplan.
Vad är Early Access? 
Vi håller för närvarande på att sätta ihop en grupp kunder för att testa processen. I princip är detta ett betaprogram där vi kommer att arbeta nära våra tidiga användare för att förfina de processer, verktyg och arbetsflöden som ingår i programmet. Målet är att tillämpa ett iterativt, produktliknande tankesätt på vår tjänst som gör att vi kan bygga ett program som är skräddarsytt för att passa behoven i den moderna arbetsvärlden.
SENDING IDEAS TO SPACE & DESIGN TO CLIENTS — SENDING IDEAS TO SPACE & DESIGN TO CLIENTS — SENDING IDEAS TO SPACE & DESIGN TO CLIENTS — SENDING IDEAS TO SPACE & DESIGN TO CLIENTS — SENDING IDEAS TO SPACE & DESIGN TO CLIENTS — SENDING IDEAS TO SPACE & DESIGN TO CLIENTS —

hello@huston.se
+46 707 48 42 30

Huston Agency AB
559350-7873
Åvägen 17C, Göteborg
Sweden

Andreas Lucaci
Creative / Co-Founder
+46 707 48 42 30
andreas@huston.se

Richard Skärby
Creative / Co-Founder
+46 709 32 52 32
richard@huston.se

flag